چه غذاهایی  هنگام بارداری بخورید


حفظ رژیم غذایی سالم در دوران بارداری بسیار مهم است.

در این مدت بدن شما به مواد مغذی ، ویتامین ها و مواد معدنی اضافی احتیاج دارد (1 منبع معتبر)

در حقیقت ، شما ممکن است در طول سه ماهه دوم و سوم به 350-500 کالری اضافی نیاز داشته باشید (2 منبع معتبر)

رژیم غذایی فاقد مواد مغذی کلیدی ممکن است بر رشد کودک تأثیر منفی بگذارد (3 منبع معتبر، 4 منبع معتبر، 5 منبع معتبر)

عادات غذایی ضعیف و افزایش وزن اضافی همچنین ممکن است خطر ابتلا به دیابت حاملگی و بارداری یا عوارض تولد را افزایش دهد (6 منبع معتبر)

به عبارت ساده ، انتخاب غذاهای سالم و مغذی به اطمینان از سلامتی شما و کودک کمک می کند.

همچنین کاهش وزن حاملگی بعد از زایمان بسیار ساده تر خواهد شد.

در اینجا 13 غذای بسیار مغذی برای خوردن هنگام بارداری وجود دارد.

1. محصولات لبنی
در دوران بارداری ، برای تأمین نیاز جنین در حال رشد باید پروتئین و کلسیم اضافی مصرف کنید (7 منبع معتبر، 8 منبع معتبر)

محصولات لبنی حاوی دو نوع پروتئین با کیفیت بالا هستند: کازئین و کشک. لبنیات بهترین منبع غذایی کلسیم است و مقادیر زیادی فسفر ، ویتامین های مختلف B ، منیزیم و روی را در اختیار شما قرار می دهد.

ماست ، به ویژه ماست یونانی ، مخصوص ن باردار مفید است (9 منبع معتبر)

این ماده حاوی کلسیم بیشتری نسبت به سایر لبنیات است. برخی از گونه ها همچنین حاوی باکتری های پروبیوتیکی هستند که از سلامت گوارش پشتیبانی می کنند (10 منبع معتبر، 11 منبع معتبر، 12 منبع معتبر)

افرادی که عدم تحمل لاکتوز هستند نیز ممکن است بتوانند ماست ، به ویژه ماست پروبیوتیکی را تحمل کنند (13 منبع معتبر)

مصرف مکمل های پروبیوتیک در دوران بارداری ممکن است خطر عوارضی مانند پره اکلامپسی ، دیابت حاملگی ، عفونت های واژن و آلرژی را کاهش دهد (14 منبع معتبر)

خلاصه
محصولات لبنی ، به ویژه ماست ، انتخاب خوبی برای خانم های باردار است. آنها به شما در رفع نیازهای پروتئین و کلسیم کمک می کنند. پروبیوتیک همچنین ممکن است به کاهش خطر عوارض کمک کند.
2. حبوبات
این گروه از مواد غذایی شامل عدس ، نخود فرنگی ، لوبیا ، نخود ، سویا و بادام زمینی است.

حبوبات منبع عالی گیاهی از فیبر ، پروتئین ، آهن ، فولات (B9) و کلسیم هستند - که به بدن شما در دوران بارداری نیاز بیشتری دارد.

فولات یکی از ویتامین های گروه B (B9) است. برای سلامتی مادر و جنین خصوصاً در سه ماهه اول بسیار مهم است.

با این حال ، بیشتر ن باردار تقریباً به اندازه کافی فولات مصرف نمی کنند (15 منبع معتبر، 16 منبع معتبر)

این امر با افزایش خطر نقص لوله عصبی و وزن کم هنگام تولد مرتبط است. مصرف ناکافی فولات ممکن است باعث شود کودک شما بعد از زندگی بیشتر مستعد ابتلا به عفونت و بیماری شود (17 منبع معتبر، 18 منبع معتبر)

حبوبات حاوی مقادیر زیادی فولات است . یک فنجان عدس ، نخود یا لوبیای سیاه ممکن است از 90 تا 65 درصد RDA را تأمین کند (19 منبع معتبر)


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها